Tarieven: museum in de klas

Bekijk de tarieven en boek onze programma’s voor in de klas.

Belangrijk om te weten

  • Reserveren kan tot uiterlijk twee weken voor het geplande bezoek op school. Op kortere termijn proberen we dit in overleg te organiseren.
  • Onderwijsprogramma’s vinden plaats tussen 9.30* en 15.30 uur.
  • Het Universiteitsmuseum komt naar scholen toe met een bakfiets vol materiaal. Er zijn gedurende de verbouwing van het museum geen programma’s in het museum zelf mogelijk.
  • UMU heeft een protocol ontwikkeld met maatregelen rondom het Coronavirus om een veilig programma op locatie te realiseren.

*Afhankelijk van de reistijd

Tarieven en tijden

Per klas: € 110,- (voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs)

Let op: Ligt jouw school verder dan 15 km van het UMU? Dan worden onderstaande reiskosten in rekening gebracht. Deze reiskosten zijn berekend op basis van een heen- en terugreis.

€ 55 tussen 15 – 25 km van UMU           
€ 65 tussen 25 – 50 km van UMU
€ 85 tussen 50 – 100 km van UMU

We verzorgen ook meerdere programma’s (max. 3) op één dag per school. Je kunt dit aangeven in het boekingsformulier. De onderwijsprogramma’s worden gegeven tussen 9.30* en 15.30 uur. Een programma duurt anderhalf uur, tussen twee opvolgende programma’s kan maximaal een halfuur zitten. Andere tijden zijn in overleg.

*Afhankelijk van de reistijd

Boekingen en meer informatie

Voor reserveringen en meer informatie m.b.t. onze onderwijsprogramma’s kun je een email sturen naar onderwijs.umu@uu.nl.

(voorlopige) boeking maken

Boekingsvoorwaarden schoolbezoek

Terug naar overzicht

Terug